Het thema van de Holland Cupcake Challenge van oktober: herfst bracht zoveel mogelijke recepten: peren, pompoen, hazel-en andere noten. Allemaal producten die in deze tijd van het jaar volop vers op alle markten in Parijs uitgestald liggen. Mijn oog valt echter op verse vijgen en in mijn hoofd maak ik de combinatie van vijgen en verse geitenkaas. Twee producten waar Frankrijk rijk van is.
Mijn inzending voor oktober is dus een vijgen cupcake met verse geitenkaas- topping. Meringue champions (met pure en witte chocolade) geven aan deze fris fruitige cupcakes een finale ‘herfst-touch’.
Fotos : Stéphanie van ‘the Sweet Little Things’.
De te winnen prijzen zijn mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:
Creacake
Creacake
CupCake bakplaat
Baking Cups
FunCakes Marsmallow fondant
FMM alphabet cutters lower case
Webshop Creacake
Baking Cups
FunCakes Marsmallow fondant
FMM alphabet cutters lower case
Webshop Creacake
Loyoya's Kitchen
Een vintage schortje
Het stemmen begint 21 oktober voor 5 dagen!
4 opmerkingen:
Gewaagd! Geitenkaas en vijgen is inderdaad een lekkere combi. Ik ben benieuwd hoe het smaakt op een cupcake. De champignon's zijn net echt! Ziet er goed uit!
Heel mooi! Heb je de meringue champignons ook zelf gemaakt? Ik vind 't nogal een gewaagde smaak, vijgencupcakes, maar misschien is dat omdat ik zelf geen vijgen lust ;)
Is inderdaad eens wat anders: vijgen en geitenkaas!
de champognons zijn zelf gemaakt! Was een heel werk, maar wel leuk !
Beide succes met Hollands Cupcake Challenge
Hey! Bedankt voor je stem!
Ik heb ook op jou cupcake gestemd. Ik vind de champignons echt prachtig! En ik ben een grote geitenkaas fan, dus lijkt het me erg lekker!
Hoop ook dat je wint, ik zag ook al wat Franse support tussen de stemmen, haha!
Groetjes,
Mirtje
Een reactie posten